До края на седмицата ще си спомним, че е лято. Времето

...
До края на седмицата ще си спомним, че е лято. Времето
Коментари Харесай

Седмица слънце, после - пак потоп

До края на седмицата ще си спомним, че е лято. Времето последователно се стабилизира след изобилните превалявания в последното денонощие, които паднаха над цялата страна, и в този момент отново ще се радваме на слънце. Още през днешния ден следобяд преваляванията в източната част на страната ще спрат. По обяд от запад ще стартира последователно скъсване и понижение на облачността. В сряда към този момент ще имаме температури над 25 градуса.

Температурите още веднъж ще се повишат и ще доближат стойности от 27-32 градуса, а в края на седмицата - даже до 35 градуса.

Ще бъде топло, само че няма да бъде горещо. В неделя против понеделник обаче още веднъж ще нахлуе по-хладен въздух и ще има причина за превалявания.

В понеделник и вторник идната седмица ще има условия за повече валежи, само че температурите няма да се намалят доста и ще остане ветровито.

Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната.

Източник: " Дарик "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР